Socialløb Nytårsaftensdag

Invitation til socialløb Nytårsaftensdag

Jeg (Claus Nymand) har besluttet at gentage succesen fra 2012, så hvis du føler du har taget på i julen eller bare har lyst til at gøre plads til bøffen/torsken nytårsaften – ja så er muligheden her. Alle er velkomne, men det kræver tilmelding.

Distancerne bliver halvmaraton, 10 og 5 km og hvis der er flere end 4 som har mod på en maraton så vil det også være en mulighed. Ideen med løbet er at vi kommer i mål alle samtidig (kl. 12) og derfor vil der være rigtig mange starttidspunkter. Forslag til start tidspunkter som nedenfor, men vil man løbe hurtigere eller langsommere så må man selv beregne starttidspunkt.

Start fra Åmarksvej nr. 31 (kom i god tid)

Maraton   kl. 8.00

Halv maraton  kl. 10.00 (mødes med maraton løberne)

10 km  kl. 11.05

5 km  kl. 11.30

Da løbet foregår på en rundstrækning  vil der være væskedepot også på Åmarksvej 31. Kort over ruten vil kunne findes ved start.

Vi afslutter på Åmarksvej med æbleskiver, glögg, øl, vand eller kaffe alt efter eget ønske og det kunne også tænkes at der er andet godt til munden.  Selvfølgelig ønsker vi også hinanden et godt løbe nytår.

Arrangementet koster 20 kr. som betales ved ankomst.

Ser frem til en hyggelig formiddag

Mvh

Claus Nymand

Tilmelding via facebook begivenhed