Deltag gratis i fortræning til Sydhavstri

Det er nu muligt, at tilmelde til Sydhavstri, inklusive gratis forudgående svømmetræning. Sydhavstri er Guldborgsund Triathlonklubs motionsstævne, som i år afholdes søndag d. 27/5 i og omkring Svømmecenter Falster. I stævnet indgår svømning, cykling og løb. Da det erfaringsmæssigt er svømningen der er udfordringen for de fleste, har klubben valgt at tilbyde deltagerne i stævnet, fri deltagelse i to forudgående svømmetræninger, tirsdag den 15/5 og tirsdag 22/5. Tilbuddet gælder for deltagere på sølv- eller guldruten. Tilmeldingen sker via stævnets hjemmeside www.sydhavstri.dk. Klubben understreger at såvel fortræningen, som selve stævnet, er åben for alle. Man behøver bestemt ikke at være i topform for at være med.
Deltagelse i stævnet kræver blot en cykel, en cykelhjelm, badetøj, svømmebriller, sportstøj og et par løbesko.
Distancerne til stævnet er, for sølvruten, 200m svømning, 10 km cykling og 2,5 km løb.
Guldruten er den dobbelte distance. Der er desuden en kortere børnerute.