Julegaven til kvinden, som vil i form og kan lide afveksling. 

Når kroppen skal bruges til 3 forskellige træningsdiscipliner bliver den ikke så ensidigt slidt, som hvis du kun svømmer, cykler eller løber. Dette kan være en fordel og være skadesforebyggende. 

Kender du en eller er du selv en sej kvinde, der kunne tænke sig at prøve kræfter med triathlonsporten, er dette den perfekte julegave til dig selv eller hende.

For bare 500 kr. får du/hun et introforløb til de tre discipliner og (4. coretræning og 5. sammenhold med ligesindede) og et halvt års medlemsskab i Guldborgsund Triathlonklub. 

Det ef ingen hindring, hvis du/hun ikke kan svømme crawl endnu. Vi har svømmetræning 3 gange om ugen med svømmetræner, så det skal du/hun nok få lært.

I forbindelse med dette ultimative tilbud til kvinder, vil vi etablerer en mentorordning, så du/hun altid har en mere erfaren, du/hun kan spørge til råds.

Tilbuddet gælder fra i dag frem til årsskiftet og medlemskabet starter 1/1-23 og løber til 31/6-23.

Vi håber på at få en masse helt almindelige kvinder med i klubben, som kan bruge hinanden som træningspartnere og få trukket hinanden op af sofaen og komme afsted😊. Vi har et rigtig godt kammeratskab og går f.eks. tit ud at spise sammen efter træning.

Guldborgsund Triathlonklub har 46 medlemmer hvoraf kun 16 er kvinder, og de er i alderen 35-72 år.

Vi vil rigtig gerne være flere, så vi får flere legekammerater😊.

Vi har spinning en gang om ugen i vinterhalvåret med træner, som kræver et medlemsskab i Go2Fitness, for at kunne benyttes.

Hvis dette lyder, som den perfekte julegave til dig selv eller en du kender, udsteder vi gavekort, som kan lægges under juletræet. Det bliver en jul du/hun aldrig glemmer 🙏.

Du kan købe juletilbuddet på dette link