Bliv medlem

Guldborgsund Triathlonklub er er klub for alle med interesse for triathlon og duathlon. Klubbens aktiviteter foregår i Nykøbing F. og omegn.

Med et medlemskab i Guldborgsund Triathlonklub bliver man automatisk medlem af Dansk Triathlon Forbund, og man kan deltage i danske og udenlandske mesterskaber.

Udstyr

Hvis du er ny i triathlon-sporten, så vent med at købe for meget udstyr, før du har talt med nogle af de mere erfarne triathleter i klubben.

Du får brug for sko og tøj til de forskellige årstider, racercykel og måske mountainbike (MTB) samt en våddragt til svømning i åbent vand (søer og ved stranden).
Valget af udstyr afhænger af om du blot vil dyrke triathlon som motionist og deltage i det store udbud af motionsstævner, hvilket nogle af os gør, eller om du har ambitioner om at træne til en jernmand og topplaceringer ved DM-stævner.

Spørg klubbens medlemmer

Klubbens medlemmer kan vejlede dig om valg af udstyr, da klubbens medlemmer tit har erfaring med forskellige forhandlere.
Guldborgsund Triathlonklub og klubbens medlemmer byder dig velkommen til at deltage i træningen og vores arrangementer, så triathlon-sporten bliver en lige så god oplevelse for dig, som den er for os.

Bliv medlem

Kontingent

Du kan melde dig ind i klubben på dette link.